Moje parapety, regały, ściany, sufity i podłoga, zapełniły się dzięki:
Zoe,
Aiszo,
Moni123,
Danie,
Tellerce,
Mańkowi,
Jagnie,
Anamat,
Stokrotce.
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.
Kochani, wszystkie roślinki od Was żyją i w dużej większości mają się dobrze. Moniu, tylko hibiskusik od Ciebie walczy jeszcze o życie (niestety z mojej winy) ale jego stan nie jest już krytyczny i cały czas się poprawia.
Wszystkim jeszcze raz ogromnie dziękuję.
Właściwie to mogę tu chyba podziękować również Probecie i Dolnyslask. Choć nie była to całkiem wymiana, to jednak bezapelacyjnie, dzięki nim, moja kolekcja powiększyła się o piękne sadzonki hoi, których na pewno nie zdobyłabym w bydgoskich sklepach. A ponieważ są to również nasze Forumowiczki, więc niniejszym dziękuję bardzo.
Bardzo dobry temat, więc korzystam i dziękuję Aiszo i JeyDee
Muszę dopisać, bo zapomniałam o pierwszej "transakcji" - plumeri. Tellerko i koleżanka z południa - dopisuję Ciebie do listy, chociaż powinnaś być na pierwszym miejscu, bo to było moje pierwsze doświadczenie na forum - udane
Myślę, że nikogo nie pominęłam........
I to chyba najważniejsze, że można liczyć na życzliwość użytkowników forum. Właśnie to przyciąga nawet takich jak ja, tzn. nie należących do fanów komputera. Moja rodzina się dziwi, że teraz i mnie trzeba codziennie udostępnić miejsce przy klawiaturze. Nawet jeśli nie piszę, to staram się przejrzeć posty. Dzięki za atmosferę i roślinki .
Pozdrawiam
Dziękuję bardzo serdecznie Wioli (nick wiolek )
Przesympatyczna osoba Zamiast jednego kwiatka wszystkie swoje skarby mi chyba pocięła (około 10 sadzonek dostałam ). Po prostu perfekcyjnie zapakowane
bazyla ja również mam