Oczywiście mam rośliny, którymi mogę się wymienić: Peperomia orba, Sansevieria hahnii i trifasciata, trzykrotka, ukorzenione listki zamioculcasa, różniaste crassule (aborescens, lycopodioides, jeszcze kilka doniczkowych by się znalazło...
Pablo, ja je widziałam u nas w sklepie ogrodniczym.
W przyszłym tygodniu się tam wybieram, więc popatrzę czy są jeszcze. Jeśli będą, to sama się skuszę, bo kurczę - taki maluch wygląda niepozornie, ale ta wielka roślina jest absolutnie cudna
No, a potem możemy myśleć dalej
Jagno, bardzo bym prosił
Dla porównania cen, w sklepie o którym pisałem sprzedawali rośliny takich rozmiarów za 12 zł (nie wiem, czy mogę pokazać nazwę sklepu, dajcie znać a zmienię foto):
Bona - chodzi o takiego "grubego", białawego? Niestety nie mam, ale kilka tygodni temu był w jakimś hipermarkecie, więc są w sprzedaży. Jeszcze się rozglądnę, ale już jakiś czas temu zlikwidowali wystawę sukulentów.
Jak teraz się popatrzę na to zdjęcie to ta peperomia jest bardzo podobna do ceropegii Wooda, można się pomylić na pierwszy rzut oka.
Anqaw - ja wiem jak bardzo cierpisz wodząc te zdjęcia mam podobnie.
Byłam, patrzyłam, nie ma w tej chwili Trzeba co jakiś czas sprawdzać, bo kiedyś na pewno będzie - ale kiedy, tego nikt nie wie
Za fatygę sprawiłam sobie ceropegię woodii
I trzy fiołki...