Mam np. Philodendron pinnatifidum, który ma półmetrowe liście na półmetrowych ogonkach i ma on akurat rozgałęzienie, które można by odciąć na sadzonkę. Jak myślisz, jakich wymiarów są liście na tej sadzonce ?
bez
Beza czy tych liści nie dałoby się jakoś zwinąć na czas przesyłki? I czy naprawdę ta sadzonka może tyle ważyć? Zawsze marzył mi się taki filodendron i jeszcze ten inny podwójnie....chętnie odkupilabym taką sadzonkę.. no, ale nie za taką cenę
_________________ Wczoraj jest historią
Jutro - tajemnicą
Dzisiaj jest DAREM.
Zeniu, doszło Zaraz, jak weszłam na forum. Nie wpadaj w furię, po prostu te wiadomości tak działają, że wychodzą ze skrzynki dopiero, kiedy ktoś je odbierze. Jeśli adresat bywa na forum rzadko, może się zdarzyć że wiadomość czeka na wysłanie nawet i kilka dni - ale zawsze dochodzi Musisz się po prostu uzbroić w odrobinę cierpliwośći
zenia, to, ze wiadomośc jest w skrzynce 'do wyslania' oznacza tylko tyle, że odbiorca jej jeszcze nie odczytał. Myślę, że nie mamy (jak dotąd) problemów z wysyłaniem PW...