Wiolek jadę na pocztę i dzisiaj Ci puszczam chociaż u nas dzisiaj upał ale zabezpieczę jak tylko będę mogła, może przesyłka szybko pójdzie bez wpadek poczty polskiej
Hszonszczu wyroslo , na razie same listki ,ale i tak się bardzo cieszę.Nie moge doczekać się na kwiatki,ale nie wiadomo czy jeszcze w tym roku zakwitną.Mojej teściowej fiolki już przestaly kwitnąć. Zaczely chyba okres spoczynku. Ale to nic .Nawet jak nie zakwitną to się cieszę,że coś się przyjęlo.A im dlużej się czeka tym większa radość.Więc to będzie euforia
Ewalukas bardzo dziękuję dzisiaj do mnie przyszła przesyłka Ja też dzisiaj Ci wysłałam priorytetem. Miriam wysłałam Ci oleandry i bardzo Cię przepraszam że musiałaś tak długo czekać Wiolek hipek dzisiaj wysłany
Justi - cieszę się bardzo, mam nadzieję, że koleus w miarę w dobrym stanie. I mam nadzieję, że nasionek Ci wystarczy.
A nie wiecie co z Miriam? Chciała nasionka kufei i one na nią czekają, ale nie podała adresu...