W Obi fiołeczki ale po 9,99, sliczne kolorowe anturium i calle (białe żłote i bordowe chyba), duzo storczykow ale w wysokich cenach. Amarylisy w dniczkach po 19.90.
dla mnie najlepsze kwiaty z supermarketow ma obi
i sa wyprzedaze
ostatnio byly np.mucholowki
a w tesco byly tanie fiolki
a teraz obi przerozne kolory byc moze Tellerka wlasnie podala ich cene ale naprawde kolorki do wyboru
_________________ Minister Zdrowia ostrzega forum i kupowanie kwiatow uzaleznia
Mam taką prośbę do was - czy możecie umieszczać w tym wątku MIASTO sklepu, w którym coś sprzedają? Nie wyświetlają się te wizytówki w kolumnie Autor, tylko nik i obrazek (chyba że to tylko ja mam ten problem?), a klikanie w każdy post jest dość męczące. Tyle
A propos obi - tam faktycznie mają chyba największy wybór roślin, zazwyczaj w dobrym stanie, tylko jakoś mało przecen... dawno tam nie byłem.
Dziś byłem w Obi i mi szczęka opadła - cudne Sansevierie trifasciaty z żółtymi brzegami za dyszkę. Ale piękne - jędrne, żywo zabarwione, po 2-3 spore rozety. A 2 miesiące temu kupiłem też za 10 zł takie zasuszone, ciemne, z połamanymi końcami, niskie. Aż mi się przykro zrobiło, mogłem poczekać. I nic się nie ruszyły, o milimetr nie urosły. Chyba kupię sobie nowe, a te sprzedam na allegro . O tak, tak zrobię. Takie ładne, mówię wam.