tellerko, nikt nie potępia, i wiadomo, że jesli ktoś wystawia roślinke za 1 zeta to pewnie ma jej nadmiar w domu i ma 2 wyjścia - albo wypierdzielić do kosza albo zarobić chociażby te pare groszy na allegro, wystawienie nie jest drogie i tak na szybko licząć - powiedzmy wystawienie 0,50 zł + 2,60 koszt przesyłki = 3,10
a zarobi na tym jakieś 6 zeta - więc czy tak czy tak wychodzi na swoje
oki
to jakby ci się udało coś trachnąć... to wiesz, możesz mi nawet całą roślinkę zakupić, ja zwrócę kaskę, bo już tyle czasu na nią polujsz
a co do święta - ja tyż niedawno miałam 28-go, ale mąż zignorował moje prośby o kwiatka, kupił wino
Ja mowię o 1 listopada... a roślinkę kupię po ustaleniu z tobą ewentualnie... Mam z Jola kanał przerzutowy do Łodzi więc nawet na transporcie zaoszczędzimy
Jakbyś się rozglądała za dzbanecznikami to też bym była wdzięczna,u mnie można kupić dzbanecznik owszem, w kwiaciarni, tylko że za 90 zł. Widziałam też raz w castoramie,cena podobna,stan rośliny tragiczny.
dzięki tellerko
Kamyczku - to tak jak u nas w leroy'u - fatalna roslinka aż żal było patrzeć, za to podejrzewam, ze w palmiarni to mają piękne okazy, tylko troche trudno tam sie wybrać