witam
Pojawiły się na mojej tuji jakieś ciekawe robale , możeci odpowiedzić mi co to jest.
[URLu=http://www.fotosik.pl/showFllSize.php?id=afca1035ada97f82][/URL]
Witam
Problem dotyczy tylko jednej tuji(tylko jedną posiadam-na balkonie).Czy moge usunąć te robale mechanicznie , czy to coś da??
Dzięki śliczne za odpopwiedz , myślę ,że w sklepie dostane coś na tego szkodnika.
Pozdro.
Mam również własny problem. Moje tuje rosną w szeregu od 10 lat. W tym roku 3 z nich zrobiły się smutne. Nie mają szkodników, są właściwie nawiezione i podlane a są miękkie, wiotkie i giętkie jakby były zwiędnięte . Co robić? Proszę o radę.
Witam 10 lat temu przy grobie rodziców babcia posadziła tuje, drzewko jest piękne ale rośnie coraz większe i to mnie przeraża. Babcie nie chce jej wycinać a ja najchętniej bym ją usunęła. Czy zna ktoś preparat który pomorze uśmiercić jej korzenie. Pozdrawiam
i co odczujesz jak uśmiercisz . Co odczuje nic korzenie jej nie wbiją sie w trumny i ciała pochowanych tam osób . i nie będą podnosić do góry pomnika . To chyba wystarczający argument
korzenie jej nie wbiją sie w trumny i ciała pochowanych tam osób . i nie będą podnosić do góry pomnika . To chyba wystarczający argument
a to o to chodzi ,to jest ARGUMENT ,myślałam akurat ,odwrotnie ...że chcesz na przekór...i wybacz jak to się myśli ...o tych co uśmiercają .myśli same latają
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
i wybacz że wogóle zabrałam głos w tej sprawie ..zawsze najpierw piszę ...a potem pomyślę...nie wiem czym uśmiercić ...bo ja właśnie z tych ..co ratują
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia