Czytając Wasze opisy, to ... sama nie wiem co mam.... Kupiłam na "pocieszkę" bez opisu, za chyba 11-zł, przesadziłam, drut wyjęłam - może niepotrzebnie, i teraz widzę, że ma jakieś plamki. Poszukałam też trochę i natrafiłam na taką- chyba nieaktualną stronę : http://www.kwiatyozdobne.pl/hoya.php
A to zdjęcia mojej hoi - dokładniejszych zdjęć moim aparatem niestety nie zrobię...
może to jest ten 'inny lepszy gatunek' podobny do compacty
Rany boskie, wy mnie o rozstrój nerwowy zaraz przyprawicie
Proszę mi zaraz wytłumaczyć, co poetka miała na myśli i co to jest ten "inny i lepszy" ?
Bo znowu się gubię... a włosy mi coraz bardziej jaśnieją
Proszę mi zaraz wytłumaczyć, co poetka miała na myśli i co to jest ten "inny i lepszy" ?
No przepraszam, za skrót myślowy.
Toż to nikt inny a Nasza Jagna Kochana pisała o crincle 8, o ktorej na naszym forum nie dosć że nikt nie słyszał poza najbardziej wtajemniczonymi to jeszcze nie widział na oczy.
Ja nawet, jako klasyczna blondynka, nie zdołałam nawet tej nazwy zapamiętać, bo i po co skoro jej nawet nie zobaczę?