Forum Ogrodnicze FloraForum.net - Archiwum wiadomości
Rejestracja i pisanie postów - wyłączone
Do dyskusji zapraszamy do naszego nowego forum

www.floraforum.pl

FloraForum
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Hoja - część 5
Autor Wiadomość
natita
Gość
Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 17:31   

tellerka napisał/a:
:razz: Za wiele oczekujesz od blondynki ;)

Inteligentnej blondynki! :cool:

A temat już skończyłam dawno, tylko musiałam odpowiedzieć na zarzuty :razz: :mrgreen:

natita 

Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 18:16   

Ale jakim cudem wyświetliło mnie jako gościa... ? Tego nie wiem.

tomek137 

Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 19:10   

aha rozumiem

Monia123 

Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 19:16   

Zoe napisał/a:
Moniu w całej sprawie nie chodzi o "uwaględnienie w kosztach".
Tak naprawdę chodzi o coś bardzo delikatnego i ulotnego o szczere zaufanie do przyjaciół.

Gdybyś powiedziała w tym gronie przyjaciół, np. Dziewczyny prowadzę na Allegro sprzedaż i mogą was informować co sprowadzamy z tym, że koszty są takie jakie są i tu nie ma ustępstw. Nie byłoby sensacyjnego odkrycia i związanych z tym spekulacji. Ty natomiast czułabyś się swobodnie.

Ja również chętnie postawię kropkę nad "i" i zamknę ze swej strony temat, ale chciałabym jednak odnieść się do tego, co pisze Zoe. A mianowicie, że primo: mam do Was zaufanie i nie w tym rzecz, secundo: tu mały cytat z Regulaminu naszego forum (Część A, pkt 1: "Nie wolno publikować na forum treści stricte komercyjnych np. (...) ogłoszeń o sprzedaży..." - oto dlaczego nie powiadomiłam Was o prowadzeniu sprzedaży na Allegro (dzięki, Basiu za Twój post) oraz tertio: nie miałam i nie mam nic do ukrycia i cały czas czułam i czuję się swobodnie, zwłaszcza w tak miłym gronie jak Wy :grin:

tellerka 
Moderator

Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 19:22   

Co racja to racja...
W Regulaminie generalnie chodzi o nielegalną reklamę, czyli ktoś udaje klienta i reklamuje produkt... Możliwe, że bez wyjaśnienia sprawy tak jak teraz, do końca, mogłoby to być źle zrozumiene... :roll:

Myślę że teraz wszystko jasne :)

Pozdrawiam :)

Famelia 

Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 19:41   

A w ogóle jaki masz nick na allegro? Bo ja nie w temacie :oops:

O ile można spytać :oops: napisz na pw

Pozdrawiam, Agnieszka

hszonszcz 

Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 19:59   

ze ja tego doczekalam :roll: :lol:
hojowe odcinki zgrupowane razem...ktokolwiek to zrobil: wielkie dzieki :smile:

agar 

Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 20:06   

To ja zmienię trochę temat, żeby dać odetchnąć naszym koleżankom-hodowczyniom i pochwalę się nieco :wink: . Wczoraj posadziłam ostatnie tegoroczne sadzonki hoi (nie wytrzymałam ich długiego stania w wodzie i postanowiłam wsadzić bezpośrednio do ziemi, licząc na to, że jednak się poprzyjmują). I przy tej okazji policzyłam swoją kolekcję (a może tylko jej zaczątki?:lol:). Jeśli wszystkie sadzonki się przyjmą, stanę się szczęśliwą posiadaczką 19 odmian hoi:mrgreen:. Gdzie mi tam do tych najbogatszych zbiorów, ale i tak jestem dumna jak paw. No co, musiałam się troszkę pochwalić :oops: . Liczę na to, że na wiosnę, kiedy ruszą "porządki", jeszcze uda mi się dołączyć kolejne okazy. Tylko dlaczego nikt z moich znajomych i rodziny nie rozumie mojego zachwytu?:sad:
Pozdrawiam wszystkie zakochane w hojach bratnie dusze

agar 

Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 20:15   

Zapomniałam dodać, że mój zbiorek to duża zasługa Was wszystkich, drogie forumowiczki, Waszej życzliwości i chęci dzielenia się z innymi, za co bardzo dziękuję :grin:

tellerka 
Moderator

Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 20:32   

agar napisał/a:
posiadaczką 19 odmian hoi:mrgreen:. Gdzie mi tam do tych najbogatszych zbiorów,

Myślę że masz jedną z liczniejszych kolekcji... :roll: Gratulacje, i zyczę poprzyjmowania się.

Ja też wszystko już wetknęłam... reszta w rękach Najwyższego ;)

Pozdrawiam :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi