Moniu w całej sprawie nie chodzi o "uwaględnienie w kosztach".
Tak naprawdę chodzi o coś bardzo delikatnego i ulotnego o szczere zaufanie do przyjaciół.
Gdybyś powiedziała w tym gronie przyjaciół, np. Dziewczyny prowadzę na Allegro sprzedaż i mogą was informować co sprowadzamy z tym, że koszty są takie jakie są i tu nie ma ustępstw. Nie byłoby sensacyjnego odkrycia i związanych z tym spekulacji. Ty natomiast czułabyś się swobodnie.
Ja również chętnie postawię kropkę nad "i" i zamknę ze swej strony temat, ale chciałabym jednak odnieść się do tego, co pisze Zoe. A mianowicie, że primo: mam do Was zaufanie i nie w tym rzecz, secundo: tu mały cytat z Regulaminu naszego forum (Część A, pkt 1: "Nie wolno publikować na forum treści stricte komercyjnych np. (...) ogłoszeń o sprzedaży..." - oto dlaczego nie powiadomiłam Was o prowadzeniu sprzedaży na Allegro (dzięki, Basiu za Twój post) oraz tertio: nie miałam i nie mam nic do ukrycia i cały czas czułam i czuję się swobodnie, zwłaszcza w tak miłym gronie jak Wy
Co racja to racja...
W Regulaminie generalnie chodzi o nielegalną reklamę, czyli ktoś udaje klienta i reklamuje produkt... Możliwe, że bez wyjaśnienia sprawy tak jak teraz, do końca, mogłoby to być źle zrozumiene...
To ja zmienię trochę temat, żeby dać odetchnąć naszym koleżankom-hodowczyniom i pochwalę się nieco . Wczoraj posadziłam ostatnie tegoroczne sadzonki hoi (nie wytrzymałam ich długiego stania w wodzie i postanowiłam wsadzić bezpośrednio do ziemi, licząc na to, że jednak się poprzyjmują). I przy tej okazji policzyłam swoją kolekcję (a może tylko jej zaczątki?:lol:). Jeśli wszystkie sadzonki się przyjmą, stanę się szczęśliwą posiadaczką 19 odmian hoi:mrgreen:. Gdzie mi tam do tych najbogatszych zbiorów, ale i tak jestem dumna jak paw. No co, musiałam się troszkę pochwalić . Liczę na to, że na wiosnę, kiedy ruszą "porządki", jeszcze uda mi się dołączyć kolejne okazy. Tylko dlaczego nikt z moich znajomych i rodziny nie rozumie mojego zachwytu?:sad:
Pozdrawiam wszystkie zakochane w hojach bratnie dusze
Zapomniałam dodać, że mój zbiorek to duża zasługa Was wszystkich, drogie forumowiczki, Waszej życzliwości i chęci dzielenia się z innymi, za co bardzo dziękuję