W poście z dnia 17 Październik 2007 z godziny 17:30 informowałam Wszem i Wobec, że po weekendzie zorganizuję sesję zdjęciową moim hojątkom. Niniejszym pragę poinformować o zmianie terminu rzeczonej sesji ze względu na podłą przypadłość grypową, która dopadła mnie, nie pytając o zdanie... Proza życia - aparat został w Poznaniu...
Może nie do końca w temacie, ale mam pytanie do osob korzystających z Allegro - dajecie radę się zalogować ? Nie wiem, czy to tylko u mnie jakiś błąd w logowaniu ciągle dziś wyskakuje...
mam pytanie do osob korzystających z Allegro - dajecie radę się zalogować ? Nie wiem, czy to tylko u mnie jakiś błąd w logowaniu ciągle dziś wyskakuje...
Ja też mam problem...
Coś nie tak z Allegro.... Do południa wchodziłam bez problemu...
Niekoniecznie... ale Jagna zwrócila mi uwagę (dziękuje raz jeszcze!) żemam na nich zyjatka... otóż plaga wełnowcow Jednym ze srodków doglebowych sa owe pałeczki...
Pozdrawiam
A ja tak z innej bajki: słyszałyście kiedyś o rosyjskich perfumach "rosyjskie duchy" które podobno pachniały hojami Znajoma mi mówiła a mi się wierzyć nie chce że komuś udałoby się "zamknąć" taki zapach w buteleczkę, a ja młodej daty a to podobno jakiś czas temu było..
_________________ "...widzieć pare bobrów, przytulonych nad potokiem,
nie zabijać ich więcej, cieszyc się widokiem,
nie wyjadać ich wnętrzności, nie wchodzic w ich skórę,
w porę zwalczyć instynkt łowcy, wtopić w naturę..."
Czyli wszystkim i niczym No ale już wim że chociaż coś takiego było kiedyś
Już nie mieszam w wątku o kwiatkach
_________________ "...widzieć pare bobrów, przytulonych nad potokiem,
nie zabijać ich więcej, cieszyc się widokiem,
nie wyjadać ich wnętrzności, nie wchodzic w ich skórę,
w porę zwalczyć instynkt łowcy, wtopić w naturę..."