hmmmm , czyli miejsce powinno byc dobre. a poloz ja na kamyczkach i podlewaj tam delikatnie woda do podstawka ale tak zeby woda nie siegala do doniczki. albo spryskuj ja .
Renatko a dlaczego te liście są takie srebrne pod spodem to zdjęcie takie, czy roślinka jest po "pajączku" ?
Ja na swojej też na niektórych liściach mam takie plamki za bardzo bym się jeszcze nie przejmowała - chyba że zaczną się "mnożyć" to wtedy spryskaj przeciwgrzybowym i to tylko moje wrażenie czy roślinka jest świerzo podlana?
Jak ja nie cierpię tej klawiatury gumowej dzieciaków kompletnie nie mogę się do niej przyzwyczaić.
Beatko oglądałam je teraz jeszcze raz, ale raczej nie są srebrne a jasnozielone. Roślinka podlana dzień wcześniej - w ogóle jakieś ciemne to zdjęcie mi wyszło. Postaram się zrobić je jutro w odpowiednim świetle. No i znowu mnie korci, żeby przesadzić do lżejszej ziemi i przy okazji obejrzeć korzonki...