Zapytaj czy wysylaja hoje do polski i ile bedzie kosztowac przesylka, no i jaki sposob zaplaty za towar jest dla nich najdogodniejszy, a takze czy pokazane rosliny to sadzonki czy moze ich nasiona.
Pozdrawiam Iwona
Versenden Sie hoja carnossa auch nach Polen? Falls ja, wieviel VersandgebĂźhr
berechnen Sie dafĂźr?
In welcher Form wollen Sie die Bezahlung abwickeln?
Werden Sie mir die Blumen in Form von Ablegern oder als Samen zuschicken?
Mit freundlichen GrĂźĂen
mam nadzieje ze o to chodziło
_________________ gefaehrlich
Beeilen wir uns die menschen zu lieben,,,dir zu liebe
wlaśnie siedowiedziałam za 2 m-c sie wyprowadzam co zrobić zeby hoja nie odczula zbyt tej przeprowadzki wlaśnie dzis zobaczyłam ze wypuszcza nowe pedyporadżcie
W nowym miejscu musisz jej znajsc miejsce jak najbardziej zblizone do tego w ktorym zyla dotychczas, podczas transportu zapakuj ja delikatnie do kartonu by ja nie przewialo, no i na doniczce zaznacz sobie kreska miejsce ktorym byla skierowana w strone swiatla i w nowym pomieszczeniu ustaw ja tak by kierunek padania swiatla na nia sie nie zmienil, moze troszke pochoruje, ale nie sadze bo jest wiosna, ruszyla wegetacja wiec sie przystosuje.
Pozdrawiam Iwona
Przewiać to raczej ją nie powinno to będzei już czerwiec ale najgorsze jest to ze tam na razie nie ma internetu!!!!! kto mi pomoże, wyslucha!!???z reszta poradze sobie twoje inf zapisałam dzieki wielkie