Witam
Niestety do tej pory nie dostalam jeszcze zadnej odpowiedzi ze strony czechow. Poczekam jeszcze kilka dni i wysle jeszcze raz zapytanie.
Pozdrawiam Iwona
Witam
Znalazlam prywatny adres mail do osoby z czech i wyslalam ponowne zapytanie, mam nadzieje ze tym raze nie zostanie bez odpowiedzi, chociaz pocalujcie mnie w ..... to bym wiedziala ze mail doszedl.
Oprocz hoi maja takze sukulenty, niektore wpadly mi w oko (wyszly by z nich fajne bonzai) , wiec moze jak odpowiedza to zlozymy zamowienie zbiorowe by obnizyc koszty wysylki, napewno kilka osob chcacych zamowic sie znajdzie, moze zechca zapisac sie do moneybokers to wysylka pieniazkow bylaby ubezpieczona, nie dostali by kasy poki nie otrzymalibysmy przesylki. Nic bede czekac nadal i wciaz ponawiac zapytanie, jestem cierpliwa, poczekam. Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie bo moja lista roslin do zakupienia sie powieksza tylko miejsca wciaz brakuje, z nim jest na odwrot strasznie szybko sie kurczy.
Petra co to jest moneybokers. Wyjaśnij w miarę dokładnie.
Przyznam, że jestem zielona a moja nieufność do dostawców często powstrzymuje mnie od zakupu z powodu sposobów zapłaty.
To jest internetowa forma platnosci, cos jak paypal, internetowe konto obslugujace platnosci prawie ze w kazdej walucie, przez moneybokers moge przelewac pieniazki do innych krajow, ja wplacam w zlotowkach podaje gdzie maja przelac kase i w jakiej formie, ile a oni wysylaja je w odpowiedniej walucie, moge kase zablokowac do mometu az dostane przesylke i dopiero wtedy dostawca moze pobrac pieniazki. W skrucie mniej wiecej tak to wyglada.
Pozdrawiam Iwona
Witam,
Namiary do tej Pani to: Zmienione przez petra
i teraz w jakiej cenie? podam przykładowe h. magnifica , h. lauterbachi , pozostałe to od 30 do 80 w zależności od różnych cech - np od szybkości wzrostu. Sadzonki sprzedaje ukorzenione w spagnum - ale małe być może bardziej popularne w większych pęczkach ale te dwie co wymieniłam na początku to przyszły mi sadzonki po 2 listki.
Jest jeszcze jedno miejsce gdzie w dość przyzwoitej cenie można kupić hoje kerii