Wiesz co, Aniu?
Z jednej strony to Ci zazdroszczę, a z drugiej współczuję...
Zazdroszczę możliwości, a współczuję... możliwości również
Ja mam na swój mały ogródek tyle różnych pomysłów, że nie potrafię nic wybrać A myślę kategoriami w miarę ograniczonymi... Gdyby mi sie taki kawał ziemi dostał... No nie, ja bym chyba nie mogła spać po nocach...
Na rabaty popatrz u Mańka, on je ma absolutnie piękne...
Kochana, na drugie połówki nie należy liczyć, to się i człowiek wtedy nie przeliczy. Nerwów mniej i stresu Mało tego - druga połówka zostawiona w spokoju, wręcz trzymana na odległość od tematu, zaczyna się tematem ciut interesować, a stąd już niedaleko do wykorzystania męża w taki sposób, żeby, broń Boże, nie czuł się wykorzystany
Mnie moja połówka robi zupełnie odwrotnie - pomaga, jak może... znaczy, jemu się tak tylko wydaje
Sama juz nie wiem, co gorsze
Wiem tyle, że nie lubię, kiedy mąż się zbytnio interesuje, skąd mam nowe kwiatki...
Jak w chodzimy do marketu budowlanego mój idzie na narzędzie ja do ogrodu... zawsze coś mam przy kasie... wolałabym wtedy sama być, żeby nie widział ile płacę znowu...
No tak, to rozumiem...
Dzisiaj byłam z moim w OBI po cement do podłogi... serce mi pękało na widok dwóch storczyków z przeceny i jesiennej kolekcji clematisów... Zęby mi zgrzytały, ale... nie kupiłam
Pojadę za tydzień, jak Szczęście wróci do pracy Storczyków już pewnie nie będzie, ale choćby powojniczek jakiś...
No tak, ale z tego, co pamiętam, to Ty trochę jesteś od męża w zakresie komunikacji uzależniona ?
Już nie bo kupiliśmy drugi samochód, bo od września naszą pociechę muszę do szkoły wozić, ale 60km jechać do sklepu po nie wiadomo co to trochę daleko...
No fakt, 60 km to daleko
Ale nic się nie martw, na forum na pewno roślinki zdobędziesz, i bez zbędnego gadania
Ja już Ci pisałam, że ode mnie możesz mieć fuksje Co prawda raczej juz nie jesienią, ale - przynajmniej się nie będziesz musiała o nie troszczyć przez zimę