Kilku kolorow jestem pewien /ze to napewno to/ mam sporo nowych ale sam jeszcze nie wiem jakie ktore bo cale lato mnie nie ma i dopiero po wizualizacji kwitnienia zrobie selekcje. W tej chwili pewne sa niski fioletowy, wysoki bialo-fioletowy,i sredniego wzrostu brzoskwiniowy. W razie co to na pw przeslij namiary.
_________________ Jacuś wam powiem
P O Z D R A W I A M
Bardzo ładne kwiatuszki masz sąsiedzie Co to za osiedle w tle?
Dopisuję się do fanek irysów.
Jesli chodzi o te domki w tle to kiedys to nazywalo sie koniówka i tam malo co bylo a teraz po rozbudowie nie znam nazwy, ale chyba nie zmienili z balkonu widze po lewo radiostacje a po prawo selgros, niestety dzieli mnie piekna o *krysztalowej wodzie* rzeka Mleczna
Nie wiem czy mowimy o tym samym mieście
Jednak po sprawdzeniu danych osobowych okazuje sie ze faktycznie sasiadka, zapraszam wiec do wymiany na zywo
_________________ Jacuś wam powiem
P O Z D R A W I A M
Foxtrot witaj ,piękną masz wannę,chyba ,wbudowaną w ziemię ,sorry jeśli żle wypatrzyłam (mam tak samo zrobione na swojej działce z wanną),pies super ,taki jak ja lubię nie za mał nie za duży ,no idziewczynka ,czy chłopczyk ,a w folii kany cudne ,napatrzyłam się
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia