witajcie , Madziara ,ja uwielbiam także zime i wtedy także jeżdze na działkę ,oglądam w puchatkach moje , aby tylko nie było wiatrów ,o wtedy ze mną jest cienko ,wiatr przyniesie każdą zarazę ,ale zima jest cudna dla mnie
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
Ja lubie taką puchatą, zaśnieżoną zimę wtedy lubię owinąć się grubym szalikiem, ubrać czapkę i rękawiczki i pospacerować, ale u nas to ostatnio rzadkość. Jak tylko napada śnieg za chwilę już jest chlapa, świat robi się taki szary i smutny - jak jest biało to oczywiście tak jak Ty uwielbiam zimę!!!
przylaczam sie do klubu , choc nie powiem, ze widok zasniezonego swiata nie ma swego uroku, jednak jako kierowca nie jestem fanka jezdzenia po sliskim .
Monia68 napisał/a:
najgorzej nie lubię zimna.
i tutaj popieram
_________________ wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen
........gdy glowa pelna marzen........
Ja lubie taką puchatą, zaśnieżoną zimę wtedy lubię owinąć się grubym szalikiem, ubrać czapkę i rękawiczki i pospacerować, ale u nas to ostatnio rzadkość. Jak tylko napada śnieg za chwilę już jest chlapa, świat robi
Cytat:
Wysłany: Wczoraj 17:55
Mnie śnieg nie przeszkadza, najgorzej nie lubię zimna. Na samą myśl robi mi się słabo.
Wysłany: Wczoraj 19:24
aiszo napisał/a:
Jak ktoś chce zimę, niech jedzie w góry
przylaczam sie do klubu , choc nie powiem, ze widok zasniezonego swiata nie ma swego uroku, jednak jako kierowca nie jestem fanka jezdzenia po sliskim .Monia68 napisał/a:
jolciajci napisał/a:
Wysłany: Dzisiaj 23:45
Ja też nie lubię zimy i tego brudu jak śnieg topnieje.
Pozatym jak niknie śnieg to widać tylko szarość
we wszystkim jest tak samo i ze mną,a samochodem zimą jeżdę na oponach zimowych ...wolno na spokojnie
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
a samochodem zimą jeżdę na oponach zimowych ...wolno na spokojnie
Ja tez Basiu, w tym jednak sek, ze moja psychoza (czyli wyobrazenia, ze jesli wpadne w poslizg to i tak nic nie zrobie) jest tak duuuuza, ze strach sie bac . Choc z drugiej strony, przeciez o kazdej porze roku dochodzi do niekontrolowanych wydarzen....Wiec powiedzmy, ze mam psychoze zimowego kierowcy
_________________ wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen
........gdy glowa pelna marzen........