Forum Ogrodnicze FloraForum.net - Archiwum wiadomości
Rejestracja i pisanie postów - wyłączone
Do dyskusji zapraszamy do naszego nowego forum

www.floraforum.pl

FloraForum
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowa; Basia i jej ogród
Autor Wiadomość
inna jagna 
Moderator

Wysłany: 13 Październik 2007, 19:21   

nena100 napisał/a:
Wiec powiedzmy, ze mam psychoze zimowego kierowcy

Ja robiłam prawo jazdy mroźną i śnieżną zimą, do tego w górach, do tego maluchem :mrgreen: Po tamtych doświadczeniach żadna zima mi nie straszna, a psychozy mam tylko dwie: przebitą oponę i zwierzę na autostradzie :???:
Obie "przyjemności" miałam nieprzyjemność zaliczyć, i z obu ledwo wyszłam cało... :roll:
A, no tak... jeszcze był jeden niezbyt trzeźwy gościu, który mi wlazł pod samochód - na szczęście nic mu się nie stało, czego nie mogę powiedzieć o moim autoczku :twisted:
Ale poza tym sobie radzę :-) Bardzo lubię prowadzić samochód, i jeśli tylko jest sprawny - jazda nawet w ciężkich warunkach mnie nie bardzo stresuje...
A w ogóle to najbardziej stresują mnie KORKI :evil: :evil: :evil:

::: Najważniejsza z pogód, to pogoda ducha :::

nena100 

Wysłany: 13 Październik 2007, 19:27   

inna jagna napisał/a:
robiłam prawo jazdy mroźną i śnieżną zimą,

No wlasnie Jagna uwazam, ze lepeij jak sie robi prawko o tej porze roku. Czlowiek uczy sie od najgorszych warunkow i latwiej mu potem za kierownica, no ale te zylke i chetke na jezdzenie tez trzeba miec... :wink: Ja nigdy nie bylam zapalonym kierowca...

inna jagna 
Moderator

Wysłany: 13 Październik 2007, 19:32   

nena100 napisał/a:
Ja nigdy nie bylam zapalonym kierowca...

A ja nawet chciałam w rajdach jeździć :mrgreen: I mało brakowało ;-) :mrgreen:

nena100 

Wysłany: 13 Październik 2007, 19:36   

inna jagna napisał/a:
A ja nawet chciałam w rajdach jeździć

Oj Jagienko i znow przypominasz mi moja przyjaciolke z Polski :grin: , ale wiesz tak mi pasujesz do tych rajdow, choc znam Cie tylko z forum :wink:

inna jagna 
Moderator

Wysłany: 13 Październik 2007, 19:38   

Hmmm... To może my sie jednak znamy... :roll: :mrgreen:

nena100 

Wysłany: 13 Październik 2007, 19:52   

:mrgreen: nooo

BASIA TEL 

Wysłany: 13 Październik 2007, 20:44   

witajcie :mrgreen: ,ja prawko robiłam na przedwiośniu ,bywało różnie ,ale nie było śniegu ,tak jak w zimę ,jazdę miałam codziennie w szczytowych godzinach ,tak mi zapisali ,i tak wyszło ,dziś mogę powiedzieć ,że "Bóg zapłać za to ",mam żelazne nerwy ..odpukać ,i jak jeżdżę nigdy nie myślę ...co się może zdażyc ..nigdy ..to jest prosta droga do ..fobii, Nena wystrzegaj się tego ,to strach na Wielkie oczy ,włącz sobie radio ,aby nie myśleć ,nie daj się ,przeszłam i przez to ,nikt ci nie pomoże tylko ty sama,bo z czasem nie dasz rady wsiąść w samochód ,na pociechę dodam prawko robiłam w wieku 45 lat, jeżdże już 6 ,i to codziennie w dodatu jako inwalida ,mam duży niedosłuch w wyniku choroby alergicznej :mrgreen: jak ci to doda wiary ,serdecznie ci tego życzę :mrgreen:

inna jagna 
Moderator

Wysłany: 13 Październik 2007, 20:49   

BASIA TEL napisał/a:
prawko robiłam w wieku 45 lat, jeżdże już 6 ,i to codziennie w dodatu jako inwalida

Basiu, czapki z głów przed Dzielną Kobietą :-)

Monia68 

Wysłany: 14 Październik 2007, 08:11   

Bardzo dzielną :grin: :grin:

A korki to chyba rzeczywiście największy koszmar. W Warszawie coraz więcej ludzi, samochodów, a nie zauważyłam, żeby coś robili w sprawie dróg, poza ściemnianiem :twisted: Obwodnicy nie ma i zapewnie prędko nie będzie :twisted: W czwartek jechałam 40 minut 2 km, bo rozkraczyła się furgonetka i nawet nie było pobocza :twisted: :twisted:

BASIA TEL 

Wysłany: 14 Październik 2007, 14:54   

witajcie ,dziewczynki :mrgreen: ja Warszawę omijam szerooookim łukiem :evil: ,tam jeżdzi ze mną mój mąż ,a ja jestem wtedy ..pilotm jego ,także po trasach całej Polski ,(na ucho ,nie moge mu tego zrobić ,na codzień po Płocku ,ja jeżdżę,no on, jak ma jakąś fuchę),a WA-WIE to my zawsze pobłądzimy :evil: :shock:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi