witam ,a to moje świerki ,jodły ,mam tez tuje ,ale nie na fotkach, Jodła kaukaska , , Jodła kalifornijska Matesekwoja Thuja i Jałowiec Świerk srebrny Świerk conica Cis eleganstisim( nie wiem czy to poprawna nazwa Perukowiec w tym roku nie kwitł Winioblusz
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
Wszystkie przecudnej urody, ale dla mnie najpiękniejsza ta jodła kalifornijska.
Basiu, na chyba 6-tym zdjęciu to ja cisa nie widzę. Tam w głębi to wg mnie jest tuja, a na pierwszym planie rzeczywiście jałowiec.
Basiu sliczne roslinki masz!!!! co do ich nazw to tak jak u mnie (juz mi o tym wspominalas) no ale mamy tutaj wspaniale dziewczyny, ktore nam pomagaja za co znow dziekuje!!!! Basiu brakuje Ci jeszcze slynnej kapusty!!!
_________________ wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen
........gdy glowa pelna marzen........
Basiu widze, ze masz zamilowanie do iglakow...
Dostalam na urodzinki sosenke , czy rozpoznasz ze zdjecia co to za rodzaj i jaka duza urosnie, a moze to taka plazaca raczej? Musze dla niej miejsce znalezc
_________________ wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen
........gdy glowa pelna marzen........
witajcie ,takiej dużej to ja nie zmieszczę na swojej działce, jest to działka na ogrodach działkowych ,i jej nie znam ,tzn w uprawie ,bo nie mam,co do metasekwoi ,to tak zrzuca wszystko na zimę ,ale dobrze zimuje,okryta gałązkami świerku dzięki wszystkim dziewczynkom
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia