Basiu ta moja choineczka jest malutenka (narazie...), ale jak nie znasz....
Joanna napisalas, ze to kososdrzewina moze..., hmmm poweidziano mi ze to jakas sosenka..
No coz zobacze czy cos wymysle, najwyzej bedzie problem jak posadze i za trzy latka znow bede musiala przesadzac
Dzieki mimo wszystko!!
_________________ wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen
........gdy glowa pelna marzen........
witam dziewczynki,nalatałam się dziś na działce.....i mam nowinę Zima nam się zbliża..... resztę nowinek wkleję gdy nabiorę sił, jestem skonana,cieplutko pozdrawiam
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
Witaj Basiu Tel.
Roślinki rzeczywiście masz piękne .Zazdroszczę ci iglaków bo takich ładnych nie mam [zazdroszczę pozytywnie ].
Fajnie że pokazałaś nam swoją działkę , tylko pokaż jeszcze zdjęcia jak ona wygląda w całości. Jestem tego bardzo ciekawa.
Widzę że też jesteś ogrodomaniaczką tak jak my wszystkie -i dobrze .Cieszę się że do nas dołączyłaś i pokazuj dużo zdjęć bo my bardzo lubimy oglądać.
Pozdrawiam cieplutko.
witam zgodnie z obietnica w temaci Zoe wybacz ,wklejam swoje pnącza ,.Winnik tojadowaty Hortensja pnąca Milin i jego kwity ,zdjęcie z wczoraj Rdest auberta w nim zachował się troche po zmarznięciu; Wiciokrzew serotina zapomniałam nazwy też zapomniałam Kokornak wielkolistny,to już jego 3 przesadzenie,i nie chce rosnąć,na dodatek coś go wtrynia RÓŻE Rozchodnik,zaczynają kwitnąć moja kochana Figa ,może zdążę zjeść Rododendron,oby było wiosną tyle kwiatów Pigowiec Dyptam,w powijakach Żarnowiec
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
Nooooo!!!! Mnie tez ta figa zadziwia!!! Mozna tez w donicy taka uhodowac???
Lila dziekuje za wiad. o moim drzewku !!! Cyzli moge sadzic w zaplanowanym miejscu
Pozdrawiam!!!!
_________________ wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen
........gdy glowa pelna marzen........