witajcie na kazdej "wysepce"są rabatki ,krzaczki,wszystko po trochu ,cała działka jest w trawce,a na niej porobione różnej wielkości wysepki z róznościami ,przewaznie sa to rośliny na stałe ,trochę mam jednorocznych ,faktycznie z daleka lepiej to wygląda i tak porobię zdjęcia,"
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
mysle, ze jak powstawiamy zdjecia z daleka, to mozna bedzie sobie cos odpatrzyc (rozklad , uklad, dobor roslin itd. itp.), moze pomozesz mi moj aktualny problem rozwiazac (planuje troche zmian), poki co czekam na lepsza pogode, bo podczas deszczu to zadna przyjemnosc . Mamy zamiar kupic taki kamienny gryl i zupelnie nie wiem gdzie go wkomponowac . Jak macie takie cudenka u was prosze wklejcie jakies zdjecie na moj temat .
_________________ wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen
........gdy glowa pelna marzen........
no wlasnie dotychczas mamy taki na koleczkach, wiec nie ma problemu tak jak piszesz mozna postawic gdzie sie chce Aleeee jak ktos nie ma problemu to go sobie znajdzie, wiec postanowilam, ze kupujemy takiego kamiennego
_________________ wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen
........gdy glowa pelna marzen........