Serdeczne pozdrowienia z Suwalszczyzny.Właśnie wróciłam z działki na której mróz wykosił wszystkie kwiaty. Będę musiała wykopać dalie i pousuwać przemarznięte aksamitki i begonie.Trochę szkoda kwitnących kwiatów ,ale "tylko" pół roku zimy i znów przywtam krokusy
Witaj Nena- to drzewko na pniu to chyba wierzba Hakuro -nishiki. Ale ten czerwony kwiatek b.ładny chociaż nie przepadam za tym kolorkiem . Coś mi się wydaje że z tą wymianą musimy poczekać do wiosny ; zima nas zastała
_________________ Dopiero przy końcu roboty można poznać, od czego trzeba było zacząć.
nic sie nie martw Asiu, ja poczekam, a trawki i bambusik juz w czwartek na slask jada .
Joanna52 napisał/a:
zima nas zastała
cha cah, wiec nie tylko drogowcow zastaje . Sorki nie chcialam byc niegrzeczna i szkoda roslinek, ale tak mi sie jakos z tym coroczynm haslem skojarzylo, ze to drogowcow zastala zima mam nadzieje ze sie nie gniewasz .
_________________ wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen
........gdy glowa pelna marzen........
U mnie też kwitną Najśmieszniejsze jest to, że wyrzuciłam je z donicy, bo przestały mi się podobać i posadziłam z boku w gruncie. Przestałam o nie dbać już dosyć dawno, a one nie dają za wygraną i są obsypane kwiatami