Forum Ogrodnicze FloraForum.net - Archiwum wiadomości
Rejestracja i pisanie postów - wyłączone
Do dyskusji zapraszamy do naszego nowego forum

www.floraforum.pl

FloraForum
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
ogrodeczek neny
Autor Wiadomość
nena100 

Wysłany: 19 Sierpień 2007, 11:17   ogrodeczek neny

Hej hej!!!
Juz raz zakladalam swoj temat ale... Niestety moj temat nie pokazuje sie nie wiem dlaczego :roll: Moze zrobilam cos nie tak...
Probuje wiec raz jeszcze z nadzieja, ze jednak bede miala mozliwosc podzielic sie moim ogrodeczkiem. Narazie nie wklejam zdjec, bo troche z tym roboty a szkoda, by poszla na marne ( w razie jakbym znow cos pokielbasila :wink: )
Chcialam tylko powiedziec, ze ejstem zachwycona Waszymi ogrodami ( i nie tylko). Cudenka, ktore prezentujecie sa niesamowite, spisalam sobie juz cala liste nowych roslinek do kolekcji :mrgreen: !!!
Pozdrawiam wszystkich!!!

nena100 

Wysłany: 19 Sierpień 2007, 11:26   hurra!!!

No to chyba tym razem mi sie udalo!!!
Teraz proba ze zdjeciami zaczynam:

nena100 

Wysłany: 19 Sierpień 2007, 11:34   hurra jeszcze raz!!!

No to teraz moge dalej wklejac zdjecia, ciesze sie, ze w koncu udaje mi sie pokonac moje nieumiejetnosci obslugi "matrixa" :mrgreen: Narazie wklejam zdjecia z maja i czerwca tego roku. W lipcu bylam na urlopie (2 tygodnie), niesamowite jak w tak krotkim czasie natura obrasta bez ingerencji czlowieka. Musialam wiec troche po tych dwoch tygodniach uporzadkowac cocnieco :wink:

nena100 

Wysłany: 19 Sierpień 2007, 11:40   

mam jeszcze pare zdjec mam nadzieje, ze to nizbyt duzo :?: :mrgreen: , ze nie znudze Was...

nena100 

Wysłany: 19 Sierpień 2007, 11:48   macie jeszcze troche cierpliwosci?

:wink: :wink: :wink:

nena100 

Wysłany: 19 Sierpień 2007, 11:59   

Moj ogrodeczek zdobia rowniez roslinki sasiada :wink: Przechodza przez plot na nasza strone, bo szukaja promieni sloneczka, ktore im i nam dodaja ochoty i sily do zycia :mrgreen:
Ten jasmin np. zachwyca nas swym widokiem i zapachem wtulajac sie dokladnie w miejsce, w ktorym wybudowalismy wiate na samotne i rodzinne chwile relaksu :grin:

Dana 

Wysłany: 19 Sierpień 2007, 12:13   

:roll: Ślicznie wszystko wygląda...piękny ten domek z drabiną..
aten biały powojnik , trawa.. fantastyczne :roll:

nena100 

Wysłany: 19 Sierpień 2007, 12:15   I cos na koniec

Jeszcze tylko jedna seria i dam Wam spokoj :mrgreen:
To zdjecia troche odbiegajace od tematu roslinek w ogrodzie :wink:
Pierwsze z nich to "LAPKI" nie moglam sie oprzec dodaniu go do mojego tematu :mrgreen: To lapki moich facetow :wink:
Drugie i trzecie zdjecie to "szkodniki" na moim ogrodeczku. :wink:
Nasz piesek i kotek sasiada dbaja na biezaco o moje zachwiania emocjonalne cha cha cha.
Zalatwili juz pare roslinek na cacy... No ale kocham te dwa szkodniki, wiec trzymam moje nerwy na wodzy.
Natomiast "DMUCHAWIEC" czyli mlecz to dopiero walka z wiatrakami!!!! Zanim nabylismy dom, trawnik przez kilka lat byl strasznie zaniedbywany, wiec rozpanoszyl sie pan dmuchawiec na calego.

BarbaraWo 

Wysłany: 19 Sierpień 2007, 12:26   

:lol: Ładny i uporządkowany ogród. A ten kącik ze skalniakiem uroczy :roll:

nena100 

Wysłany: 19 Sierpień 2007, 12:27   uff...

Dzieki!!! Za zainteresowanie moim ogrodeczkiem! Jak juz wspomnialam to zdjecia sprzed dwoch miesiecy, teraz robie na biezaco, wiec jesli tylko spodobal sie moj ogrodeczek, bede je wklejac dalej na biezaco.
Oczywiscie skorzystam rowniez z rad !!! Jestem ogrodniczka od trzech lat, wiec jeszcze dluuuuga droga przede mna :wink: Mam wiele pytan i niektore z nich juz zadalam na forum.
Acha i jeszcze cos, przepraszam, ze piszac nie uzywam typowo polskich liter, mam niemiecka klawiaturke, wiec a, e, c, z to polskie a, e, c, z :mrgreen: rozumiecie o co chodzi cha cha cha. No chyba, ze ktos ma jakas recepte na te braki na mojej klawiaturze...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi