Bardzo dziękuję za pochwały i gratulacje...na wasze forum trafiłam bo tu poczułam że jest dużo blokowiczów i być może ktoś pokusi się o zagospodarowanie najbliższego kawałka nieużytku i zamieni go w piękną rabatę a ja bym gorąco wspierała.
Witaj basiu.
Ogródek śliczny i tylko pogratulować zapału .
Masz duszę ogrodnika i powinni ci z to dać medal
Ogródek bardzo gustownie i pięknie urządzony a i chwaścika nie widać .
Pozdrawiam cię cieplutko.
Witam!
Chciałam zaprezentować kilka zdjęć aktualnych z mojego ogródka...niestety tylko z telefonu
1--datura, 2--widok ogólny robione z ławki, 3 --zasłoniłam okno do piwnicy i oleander róż.pełny(zaraz zakwitnie) 4--kącik z pregolą(wilec jakoś słabo mi się rozrósł)
1--aranżacja na ścianie 2-- Maciek mały łobuziak ale ogródek ma 3--lantana ,dalia...
Dziękuję za odwiedziny! Staram się przypomnieć od kiedy opiekuję się tym ogródkiem ...i nie pamiętam--11 lat temu na zdjęciach z córki ślubu już jest widoczny to trzeba jeszcze ze dwa lata dodać. I jakoś się trzyma
4 fotki które robiłam wieczorem
1--zasłonięte okno do piwnicy-> w skrzynkach są :laurencja i tunbergia a bakopy nie widać, obok oleander różowy, 2--dalia, 3-- wilczomlecz białobrzegi, 4-- smagliczka nadmorska