dziewczynki ,pogoda była nawet znośna słonko pokazywało się od czasu do czasu ,ale ten wiatr ,chusta na głowę i do roboty ,wypieliłam takie chwasty maciupkie ,a korzenie do samego dna ,szpadla trzeba było ,miałam goscia na działce ,zapraszam ,wkleiłam zdjęcie
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
Witaj Basiu roślinki śliczności, a na awatorku miałaś racje bylam ja ale zdjęcie przez pomyłkę wstawiłam dla tego szybciutko usunęłam. Basiu a czy nie mogłabyś skubnąć dla mnie kawałka tej hoy trikolor, może mam coś co mogłabym ci w zamian wysłać.
witaj Myszorka ,z uwagi na to że jestem zielona w wysyłkach ,nie robiłam jeszcze ,podpowiedz mi co i jak i nie ma sprawy ,nawet w ukorzeniaczu ci wyturlam
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
przed południem skoczyliśmy z mężem na grzyby do Duninowa Nowego nad Wisłą,nie bylo wielkiego wysypu ,trfiały się pojedyńcze sztuki ,trochę podgrzybków i prawdziwki , ale pogoda o wiele lepsza niż wczoraj ,bez wiatru ,dość chłodno ,nawet w lesie te w zlewie to nasz zbiór, a po drodze mąż dokupił,chcieliśmy naładować do słoików na święta ,
Basiu kochana w dziale wymiana roślin jest doklejony temat, jak przygotować roślinki do wysyłki proszę zajrzyj tam bo co ja ci będę pisała jak tam jest tak fachowo opisane, a czy chciałabyś coś w zamian od mnie?