w imieniu kwiatów,nie- dziękuję, Madziara ,ja jestem już po przejściach sadzonkowych szczepek ,od tego zaczynałam ,mój wiek i trudy praca ,dom ,dzieci ,działka ,wyeliminowały te nawyki ,pozostały prawie rarytasy ,i w tym gustuję,myślę że każda jak wytrwa w kwiatach tez na to przejdzie ,cieplutko pozdrawiam ,AISZO ,wybacz brak odpowiedzi ,witam cię ,zaganiana jestem ostatnio ,ale na forum codziennie ,(a to zołza ze mnie)
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
Basiu Tel, popiskujesz od czasu do czasu, że coś byś ode mnie chciała - zróbno konkretną listę i przyślij adres
A przy okazji - twoja fatsja to czasem nie jest "przy nadziei" ?
Piękne roślinki,aż dech zapiera widać że p o t r a f i s z dbać,ja uśmierciłam w swoim życiu ich tyle że aż żal wspominać.Pokręciło mnie od niedawna jakieś dwadzieścia lat i zaczynałam od zera czyli wiadomości zero.Natknęłam się na Ciebie u grzybiarzy,poznałam po zdjęciach od razu zrobiło mi się cieplej pozdrawiam serdecznie.