Trzykrotka, która w domu słabo rosła została pocięta na sadzonki i bez korzonków wsadzona do doniczki. Szybko się ukorzeniła i postanowiłam spróbować jak się zachowa posadzona na polu z innymi roślinami. Bardzo jej to posłużyło
Zoe -świąteczny dodatek to tylko te jajka z serwetki- biedronki są cały czas / ja w ogóle to mam "hysia " na punkcie biedronek ! W kuchni jest ich więcej
Elu, przepiękne kwiaty - gratuluję. A odnośnie sundavilii, to hitem tegorocznego sezonu ma być sundavilla w kolorze białym "Cosmos White" (wprawdzie to nie czerwony , ale warto by było mieć tę odmianę w swojej kolekcji - ja na pewno zapoluję )
Witam!
Ja wręcz proszę niech Pani wkleja zdjęcia swoich kwiatuszków, jestem pasjonatką kwiatów kwitnących ale w Pani poprostu się zakochałam I mam pytanie jak się nazywa ten kwiat na pierwszym zdjęciu? Jestem dopiero początkująca i nie znam się na nazwach