To wyczytałam o niedośpianie:
"U nas ta mała, ładna roślina strefy zwrotnikowej jest uprawiana przeważnie tylko jako jednoroczna i z tego względu pozostaje raczej zielna niż krzewiasta. Wynika to przede wszystkim z tego, że w zimie nie jesteśmy w stanie jej zapewnić wystarczającej ilości światła"
Fakt ,zawsze po zimie widać, że jest zabiedzona,że brakowało jej słońca ale kiedy nastają wiosenne dni i jest więcej słońca powoli wraca do formy.Mam cicha nadzieję ,że i w przyszłym sezonie tak będzie
emmo obdarowałaś mnie taką ilością roślinek że chciałabym ci się jeszcze jakoś odwdzięczyć!widzę że masz ogród może mogłabym ci posłać coś do ogrodu?
a może wklej kilka fotek tych ślicznych funki i innych -ja lubię bardzo je oglądać
Bożenko,cieszę się, że sprawiłam Ci radość.O ogrodowych porozmawiamy na wiosnę, jeśli nie masz nic przeciwko temu Funkie już kończą swój żywot,ale jeśli uda mi się pożyczyć aparat to zrobię im jeszcze kilka zdjęć
sliczne rosliny,no i bardzo ciekawa odmiana pokrzywki
Kasiu Cieszę się,że podobają Ci się moje ''kwiaciorki'', a o której pokrzywce mówisz
Moja Droga,Twoje roślinki to dopiero śliczności Nie widziałam jeszcze wszystkich, ale te co widziałam są imponujące
witam, spacerowałam po twoich parapetach,wszystkie piekne niektóre by mogły byc przycinane,dla zwartego pokroju,ale nie,jestem fachowiec,pozdrawiam serdecznie
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia