Pewnie dobrze. To logiczne. Byłam ciekawa, bo ... doniczki z keramzytem ładnie wyglądają Tylko tak sobie myślę, że jesli jakaś roslinka nie lubi mieć mokro, a w dodatku stoi w cieniu, to chyba lepiej będzie tego keramzytu nie dawać?? Źle myślę ?? Zasypałabym niektóre swoje kwiatuchy, ale mam wątpliwości, czy wszystkie będą z tego zadowolone.
_________________ Jestem tylko lisem, podobnym do tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie...
http://picasaweb.google.pl/Szarania/Kotek
Pozdrawiam.
Moja kochana sanseveria z wdzięczności za ratunek wydała na świat potomstwo. Jest ono już większe od mamy i nie ma żółtych brzeżków. Rozety rosną bardzo szybko. Myślicie, że się jeszcze wybarwią?
P.S. Moja niefrasobliwość pochłonęła pierwszą ofiarę - kaktusy zostawiam na noc na balkonie no i deszcz uszkodził mi kwiat tego jednego i już nie dowiem się, jak ten kwiat wygląda