Skoro jesteśmy przy temacie tego Epipremnum aureum... to czy ktoś może mi powiedzić... czy te odmiany ... z takimi dużymi liśćmi to nadal to samo? Bo widziałąm gdzieś takie jak moje, ale liście tak ze 4x większe, i też się pnie.
Skoro jesteśmy przy temacie tego Epipremnum aureum... to czy ktoś może mi powiedzić... czy te odmiany ... z takimi dużymi liśćmi to nadal to samo? Bo widziałąm gdzieś takie jak moje, ale liście tak ze 4x większe, i też się pnie.
Pozdrawiam
Ooo tez to dziś widziałam, rozpięte na takim słupku. Piękne i nie podpisane niestety
mi sie wydaje ze sa to te same kwiaty tylko w zaleznosci od rozwoju
ja zauwazylamcos takiego npna trzykrotce tez
albo ma male liscie i watle pedy jak ma nieodpowiednie warunki albo grube pedy i duze liscie
widze to po moich doswiadczeniach z tym kwiatkiem
no i po moich z kwiatkiem który dostawałamregularnie od taty .... u niego ten kwiat mial liscie wielkosci dłoni a nawet wieksze i łodygi bardzo grube a umnie............oj kiepsko to wygladalo jeszcze troche i trzykrotke zaczołby przypominac hihihihahahha
Nie, Zoe. Bo tu kształt jest inny niż u.. tego no... Epipremnum ( w życiu nie zapamiętam). Tamte maja liście jak epi... ale po prostu dużo większe. Twój mieszaniec ma inny kształt liści już.
są i mniejsze i większe liście.... choć w domowej uprawie nie widziałąm nigdy z takimi dużymi liśćmi. U męża w pracy sa takie duże, ale przyszły już takie, od ogrodnika.
No ja dziś będąc na wizycie u notariusza też widziałam Epi... z takimi wielkimi liśćmi. Nie mogłam oderwać od niego wzroku. Aż mnie korciło, żeby coś urwać, ale bałam się...