Rene, ja też bym się uśmiechnęła po kawalątek tej hoi.
Joasiu, hoya jest mało wymagająca, według mnie bardzo łatwa w uprawie. Temperatura pokojowa, nic wygórowanego.
Wsystko poszło priorytetem. Mirty wyslane w tym samym czasie juz doszły wczoraj, ale od innych tez nie dostałam sygnałka, że doszło. Na poczcie powiedzieli mi, że na 80% bedzie na wczoraj , a na dziś to na 100%. Sama się martwię, bo wysłałam wtedy 5 przesyłek.
No , ale do mnie idzie jakaś od poniedziałku, też priorytet. Byłam już na poczcie i nic dziś nie będzie już. (((, a wniej też są szczepki do ukorzenienia.
_________________ Wczoraj jest historią
Jutro - tajemnicą
Dzisiaj jest DAREM.
Miriam, nie wiem jak w soboty pracuje poczta w Twojej miejscowości, ale niektóre poczty nie doręczają w soboty nic oprócz prasy. Ja bym na Twoim miejscu poszła jutro sprawdzić czy przesyłka nie dotarła do urzędu. Jak powiesz, że to rośliny, to myślę, że dziewczyny wydadzą Ci ją.
Mówiłam, że roslinki. Zresztą te panie juz to wiedzą, bo takie paczki przychodzą do mnie .. i ja też juz troche wysyłam z moich roślinek. Ale nic nie było jeszcze tuz przed zamknieciem poczty:(((.
Mam nadzieję, że te gałązki.. w tym upragniony Hibiskus, przetrzymają to jakoś.
Jutro - tajemnicą
Dzisiaj jest DAREM.
Rene doszły te sczepki Hoi?
Pred chwilą przyszła wiadomość , że dotarły równiez 2 inne. czyli została tylko do Ciebie i jeszcze wysyłana agawa też nie dotara, albo wiadomość zwrotna do mnie nie przyszła. Martwię się, chciałabym, żeby dotarły w dobrym stanie.
Jutro - tajemnicą
Dzisiaj jest DAREM.