Aniu nie dlatego wczoraj , w temacie hoje tez radzilam sie czy kupic hoje , doradzono mi zebym sie nie zastanawiala , wiec pojechalam i kupilam , nie zaluje mówie ci Aniu kupuj nie szkoda na hoje kasy
doklejam swoja belle juz trzy razy zawiazywala kwiaty i jej opadly nie wiem dlaczego,a mój aechynantus rosnie do góry zamiast zwisac ,u kasi pieknie zwisa, nie wiem dlaczego
Jeszcze parę takich zdjęć i pójdę po tą, którą wczoraj wzgardziłam. Jednak źle podałam Wam jej cenę. Okazuje się, że kosztuje 37zł. Jest niewiarygodnie gęsta, ale czy taka kwota nie jest jednak ździebko zawyżona
_________________ Jestem tylko lisem, podobnym do tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie...
http://picasaweb.google.pl/Szarania/Kotek
Pozdrawiam.
Ja nie jestem "pyra" w żadnym procencie, ale są granice zdzierstwa. Tyle bym nie dała w żadnym wypadku. Kiedyś poskąpiłam 35 zł za mamioculcusa. I dobrze, bo kupiłam za niecałe 10 zł. Fakt, pół roku później .