Ja też "pyra" nie jestem, ale wydało mi się to lekką przesadą. Z drugiej strony nigdy nie kupowałam hoi. U tego samego pana stoi hibiscus za 50zł. Krzaczek gęściejszy i z większą ilością pąków widziałam za 26 Nie wzięłam jednak, bo obydwa miały pomarańczowe, pojedyncze kwiaty, a ja już takie mam. Odmiana więc też nie była niezwykła, nawet dla mego niewprawnego oka.
_________________ Jestem tylko lisem, podobnym do tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie...
http://picasaweb.google.pl/Szarania/Kotek
Pozdrawiam.
Ale kwitnie tak samo, szkoda ze niemam jego zdjecja ,kolezanki oczywiscie ida troszku w dól od niej mam szczepke , ale minimalnie nie tak jak u kasi Kasi jest piekny ,ciekawa jestem czy to ten sam moze jest za mlody zobaczymy
mój nowy nabytek , maz kazal mi cos sobie kupic na imieniny niedzielne, wiec w sobote zakupilam na allegro dzis przyszla
a to zakupiony pare miesiecy wczesniej w palmiarni widze ze bedzie kwitla