Może wysłać Ci, razem z gruboszem, parasolkę papirusa (z tych dwu metrowych) do ukorzenienia?
Mam dostęp (jeszcze) do takiego, ukorzeniasz go w wodzie, przez ok 2 tygodnie, i do ziemi. wyrosną Ci z niego małe papiruski po kilku tygodniach
O byłabym Ci niezmiernie wdzięczna
Tylko niech ktoś mi opisze jak to dokładnie się robi z papirusami, bo ja słyszałam, że parasolkę do ziemi się wkłada
Co w zamian chcesz?
A hobbit siedzi w ziemi po ukorzeniaczu, nie wiem czy coś z niego będzie...Mam nadzieję, że się uda.
O byłabym Ci niezmiernie wdzięczna
Tylko niech ktoś mi opisze jak to dokładnie się robi z papirusami, bo ja słyszałam, że parasolkę do ziemi się wkłada
Co w zamian chcesz?
A hobbit siedzi w ziemi po ukorzeniaczu, nie wiem czy coś z niego będzie...Mam nadzieję, że się uda.
Więc.
Dostaniesz parasolkę już poobcinaną. Wsadzasz ją do słoika z wodą i zapominasz o niej na 2 tygodnie. Szybko wypuści korzonki, wtedy wsadzasz ją do ziemi i podlewasz bez umiaru
Mój maleńki stoi w doniczce bez otworów na dnie, w błocie