Honorcia to fakt rzadko jestem w domu a jak jeste to przewaznie śpię hi hi ale u juz wiesz . Internet w komórce to dobre rozwiązanie hi hi ale ciężko sie pisze a kompa nie lubię wlaczac bo mi to za dużo czasu zajmuje . Wrrr . Tzn siedze pozniej za długo przy nim nadrabiając zaległości . Dzisiaj bylam znów od rana na grzybach ... Zabijecie mnie ... Nie wzięłam aparatu ale to bylo najlepsze grzybobranie . Grzyby juz pokrojone i sie susza . postaram sie dotrzymać obietnicy i w niedziele wezme aparat
Kolejny minus internetu w komórce to zbyt krótkie teksty wpisów . No ale cóż ...
Basiu wigilia juz nie długo wiec nie ma sie co martwić . Ja za bardzo nie Tesknie jeszcze do wigilii bo ... Wzięłam sie za dietę bo... Przez wakacje dobilam do 99.5 kg ale dzisiaj rano bylo juz 96.6 wiec ide w dol He He jeszcze 30 kg i bedzie ok hi hi hi 'no apetyt to mi dopisywal bo rzuciłam palenie .
Tellerko powiedz mi czy odebrałas hoye 2 miesiące temu hi hi