niedawno dołączył do mnie Wilczomlecz ale ten bez kolców
Mozesz dostać z kolcami jeśli zechcesz...
Super kłujki... ja niedawno kupilam swoje pierwsze kaktusy ... i już ich nie lubie za to co mi zrobiły podczas przesadzania do szkielka
---
To nie ostatnia edycja konkursu, ale nie wiem czy... no wiemy że mąz Natity jest zawodowym fotografem... własnie z powodu zaawansowania fotograficznego same z Zoe się wykluczyłyśmy z udziału.
Moja mama hoduje kaktusy. Ja lubię tylko patrzeć na nie ale u kogoś . Widziałam we Wrocławiu w Ogrodzie Botanicznym( wieki temu) kaktus dwuczłonowy i dwubarwny. CUDO. Zapytałam o odmianę. Zdębiałam ;odpowiedział że to mutant, po wybuch w Hiroszimie.
_________________ Dopiero przy końcu roboty można poznać, od czego trzeba było zacząć.
niedawno dołączył do mnie Wilczomlecz ale ten bez kolców
Mozesz dostać z kolcami jeśli zechcesz...
Tellerko bardzo lubię kwiatki ale już nie mam miejsca na nie, mam do dyspozycji tylko 3 parapety i parę mebli
Więc na razie dziekuję, ale może za 2-3 lata w nowym domku kto wie może moja kolekcja sie powiększy