Cudne te Twoje kwiatki.
Ale na szybko mam kilka pytań. Na razie pobieżnie obejrzałam zdjęcia. Powiedz mi proszę:
- skąd masz te piękne kolory fiołków. Ja nigdzie nie mogę znaleźć takich nakrapianych jak Ty masz. Draceny (pierwszą bardziej zieloną i drugą mniej zieloną) masz połączoną z innymi kwiatkami, czy możesz zdradzić co to jest. Ja zawsze się boję coś dołączyć, żeby nie zaszkodziło już rosnącej dracenie.
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję tak pięknych kwiatów.
Asikk
Cudne te Twoje kwiatki.
Ale na szybko mam kilka pytań. Na razie pobieżnie obejrzałam zdjęcia. Powiedz mi proszę:
- skąd masz te piękne kolory fiołków. Ja nigdzie nie mogę znaleźć takich nakrapianych jak Ty masz. Draceny (pierwszą bardziej zieloną i drugą mniej zieloną) masz połączoną z innymi kwiatkami, czy możesz zdradzić co to jest. Ja zawsze się boję coś dołączyć, żeby nie zaszkodziło już rosnącej dracenie.
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję tak pięknych kwiatów.
Asikk
ja mieszkam blisko Hollandi i tu takie fiołki to normalka
a co do łaczenia,te draceny rosna w hydroponice,od dwoch lat,maja sie dobrze choc jak je dostałam były w tragicznym stanie,oprawie bez lisci,zółknace liscie,pimila był łysy
pierwsza dracena-ta jasnozielona paskowana-rosnie w hydroponice z fikusem pumila i druga dracena deremensis. Ta ciemniejsza rosnie w ziemi z trzykrotka pasiasta,bo szkoda było mi jej wyrzucic ale ma tam troche za ciemno
_________________ gefaehrlich
Beeilen wir uns die menschen zu lieben,,,dir zu liebe