Wiem, że wyjdę na Kapturka ale doznałam dziś rano szoku gdy przyjrzałam się tej czerwonej... nie wiedziałąm że tam, w środku są zupełnie inne, malutkie kwiatki! Byłam przekonana, że z tych pączków, z czasem, wyrosną takie same kwiatki jak na obrzeżach
Powiedzcie mi, czy ja źle widzę, czy mam de facto 2 różne niebieskie? czy też one są tak zmienne w jednej odmianie? Kupiłam tylko JEDNĄ donicę niebieskiej...
A ja znowu, znowu, znowu nic! Dlaczego ja nie mam castoramy i tych wszystkich innych OBI??? Same - jak to któraś nazwała - UTROPKI do tej Jeleniej docierają. Wymoczki spirytusowe, których nikt nie chce Ileż można sprzedawać draceny??????!!!!! nie żebym miała coś przeciwko, ale jeleniogórskie dzieci niebawem nie będą miały świadomości istnienia innych roslin
_________________ Jestem tylko lisem, podobnym do tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie...
http://picasaweb.google.pl/Szarania/Kotek
Pozdrawiam.