I tu się zasadza cała rożnica między Twoim a naszym podejściem... my oglądamy cudze okazy z przyjemnością
Oczywiście można pożebrać odnóżkę... ale mam nadzieję, że nikt nie zgrzyta zębami?
Boszsz..... Ja tu sobie żartuję czasami, a tu taka powaga.... Ja się przyznam, że zgrzytam zębami z zadrości, jak oglądam te strony z fiołkami. Bo są piękne, bo nie wiem co mam sama, czy to są jakies odmiany, którym można przypisać nazwę i wiele by jeszcze można powodów do zazdrości wymienić !
I przyznam się, że chciałabym takie okazy obejrzeć na żywo !
A urwanie listków chyłkiem przy okazji.... Czemu nie, tylko co by na to właściciel takiego oskubanego cuda powiedział.
A urwanie listków chyłkiem przy okazji.... Czemu nie, tylko co by na to właściciel takiego oskubanego cuda powiedział.
Właścicieli są przygotowani na to że ich cudo po wystawie będzie wyglądało jak obskubana kura
Byłam na wystawach i nie raz wiedziałam w jakim opłakanym stanie są fiołki po wystawie
Boszsz..... Ja tu sobie żartuję czasami, a tu taka powaga....
Nie, nie, tak całkiem na powaznie to nie było
Ale swoją drogą atmosfera naszego Forum... jest na tyle przyjemna że czasem czuję się jak nałogowiec
bajadera napisał/a:
A urwanie listków chyłkiem przy okazji....
A tutaj będę stanowcza -> postawilysmy sobie za punk honoru że takich praktyk nie bedziemy stosowac ani tolerować. Wszelkie wzmianki o kradzieżach są kasowane ( o ile przyłapię). Doszliśmy wspolnie do wniosku, że w 90% przypadków wystarczy poprosić właściciela... a 10% to sa przypadki chorobliwej zazdrości i włascicielowi należy wspólczuc a kwiat nie zając, gdzie ś sie go w końcu znajdzie (najczęsciej u jakiejs Forumowiczki).
Bardzo więc proszę o nie wspominaniu ani praktykowaniu ... bo bedę grożna
psów, kotów, kanarków i innych stworzonek skubać nie można
Dziś kot Ani został (prawie) zagłaskany na smierć.. podcazs wizyty (wykorzystuj takie okazje bo nie mam własnego) i tylko dzięki interwencji włascicielki nie został rozdarty na pół bo nie mogłysmy się z Jagódka pogodzić która go ukradnie
Pozdrawiam