szukając zdjęć hoi natrafiłam na taką stronę http://www.dollyyeh.idv.tw/picture_other.htm
tellerko przenieś to w inny temat bo ja nie mogę się zdecydować czy dać to w gloksynie czy w fiołki afrykańskie a dziewczyny napewno z chęcią obejrzą - tym bardziej że ktoś na forum oferował już kohlearie
Obejrzałam tę stronkę, no i znowu nie będę mogła spać.Kohlerie zrobiły na mnie nie samowitw wrażenie,tak samo epsicje
(nie wiem czy dobrze zapamiętałam nazwę) a skrętniki po prostu cudowności.Znowu coś mi się spodobało i znów coś bardzo chcę mieć .Tylko gdzie to zdobyć
a gdyby tak ktoś z kochanych forumowiczów posiadał fiołka w kolorze czerwonym
Takiego czysto czerwonego nie mam, ale fiolet wpadający w czerwień owszem. Postaram się niedługo wstawić jakieś sensowne zdjęcia - pewnie po weekendzie.
Jey Dee:czy kwiatek w świeckich fiołeczkach jest pełen i czysto biały?Ja dopatrzyłam sie w jednej z doniczek kwiatka białego pełnego ze środeczkiem lila -róż bardzo blady,delikatny odcień.Chyba musze przestudiować budowę kwiatka fiołków bo nie wiem jak opisać,a zdjęcia nie uda się zrobić tym aparatem co mam-to "małpka" nie do zdjęć detali.