dziękuję Tomasz ,będę się starała,postawię bliziutko framugi ,okiennej i osłonię kartonem zagiętym do góry od grzejnika,gdzies to wyczytałam ,ale jak będzie w chałupie ciepło to zakręcę grzejnik,wiem już teraz dlaczego mi nie kwitną ,teraz jeszcze stoją na balkonie ,cieplutko pozdrawiam,u mnie na górze było rano +13 st. na dworze
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
cześć,dziś miałam 13 rano ,i jest bez wiatru ,ale wczoraj jak wracałam z pracy ,było zimno ,bardzo
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
PuchaczBeyonce [Usunięty]
Wysłany: 12 Wrzesień 2007, 19:15
Tomek nie sciamniaj ze trzymasz kaktusy na korytarzu i nie podlewasz przez zime bo:
-nie trzymasz zadnych kwiatkow na korytarzu bo Ci kradnom ludzie
- podlewasz kaktusy bo bylem w zimie u Ciebie w domu i pamietam ze mialy mokro jak gnój wiec wiesz.....
Witam miłośników Kaktusów. Ja je doslownie uwielbiam, ale z jednym z nich mam teraz problem bo od dołu zaczął się robić jakiś biały, dziwnie to wygląda, a do tego jego "listki" zaczęły się robić miękkie. Na pewno go nie przelałam, bo podlewam co 2tygodnie i to nie dużą iliścią wody. A i jeszcze mam pytanko, gdzie najlepiej trzymać kaktusy? na oknie? muszą mieć dużo słońca czy niekoniecznie? Bardzo proszę o pomoc i odpowiedz. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Aga