Ojej, czy zdjęcie jest zbyt kiepskie? Może chociaż macie Państwo jakieś przypuszczenia? Pomóżcie, bo zamierzam toto usunąć, a może okaże się, że jest to jakas piękna roślinka....
Andżeliko zdjęcie zrobiłaś pod światło dlatego prawie nic na nim nie widać. Trudno ustalić jak wyglądaja liście i to czerwone to jego kwiatki czy innej rośliny. Dlatego trudno mi ustalić chociaż z grubsza. Bo na 100 % ustalić można dopiero kiedy kwitnie.
Chwilowo nie mam innej fotki, zresztą cięzko będzie cyknąc samą roślinkę, bo rośnie ona w gąszczu innych. Te czerwone kwiatki, to kwiaty fasoli. Sama roślina ma tylko te kuleczki, widac je na zdjęciu na gałązce. Niz z nich się nie rozwija, zaden kwiat, jak juz pisałam - są tylko zielone kuleczki, które po zaschnięciu maja w srodku nasionka. No nic, będę musiała może jakos poszukac w internecie, ale chyba biore sie za niemożliwe.....