No i będę musiała kupić chyba ten kabelek bo żyć nie dajesz.
Tak na poważnie - jutro zamierzam sobie go kupić. Nauka obsługi niestety dopiero w poniedziałek bo mam troszkę nauki na obronę. Nie wiem też czy mój komputer przyjmie nowe oprogramowanie. Jak tylko ma coś nowego to strajkuje i się psuje. Może tym razem uda mi się go przechytrzyć.
Też mam fuksję, tyle tylko, że zimą nie ma u mnie taryfy ulgowej. W lato jest na balkonie, jesienią przenosze do pokoju. Tyle tylko, że u mnie w pokoju zimą jest chłodno. Ale fuksja wcale nie narzeka i bardzo ładnie rośnie. Od czasu do czasu tylko trzeba ją przyciąć, żeby się ładnie krzewiła.
Bardzo lubię kwiaty i ostatnio zaczęłam ineresować się ogrudkiem, mam 18 lat. Jestem dopiero laikiem dlatego proszę o pomoc. Kupiłam ostatmio czosnek ozdobny ale nie wiem czy mogę go teraz wsadzić czy lepiej poczekać do wiosny. Nie wiem również na jaką głębokość powiinam go wsadzić. Proszę o odpowiedż.