Skopiowałaś nie ten link.
Jeśli jesteś zarejestrowana w fotosiku to wejdź jeszcze raz w to zdjęcie i skopiuj 2 link pod zdjęciem. Tam będzie pisało że wklei miniaturkę po kliknięciu której otworzy się zdjęcie w pełnym rozmiarze.
Jeśli nie jesteś zarejestrowana to wgraj to zdjęcie jeszcze raz i skopiuj ten link który ci podałam, a napewno wszystko będzie dobrze.
Ela nie święci garnki lepią, ja też nie umiałam, a teraz robię to w ciemno.
No i udało się.
Jeśli jednak chcesz wklejać zdjęcia w pełnym rozmiarze to musisz je zmniejszyć do ciężaru około 100 kilobajtów. W innym wypadku zdjęcia są za duże i posty na forum trzeba za dużo przewijać.
Popatrz na wielkość zdjęć które ja wkleiłam one się mieszczą w tym rozmiarze.
Na komputerze możesz sobie założyć osobny folder na takie zmniejszone zdjęcia. Ja mam taki i nazwałam go mailowe bo mogę je zamieścić i na forum i wysłaś mailem nie zapychając komuś skrzynki. W osobnym folderze trzymam takie w pełnym rozmiarze.
Ela - kompozycja tulupanow, hiacyntow i szafirkow pod magnolia jest genialna! listki szafirkow ukladaja sie "jak do zdjecia" a moze specjalnie je fryzowalas przed pstryknieciem
przepraszam za to zamieszanie - jak zaczęłam poprawiać przestawiłam.
Już będzie dobrze - na przyszłość już wiem jak robić/do tyłu nie wyszło/.Ale przynajmniej nie ma tego dużego zdjęcia