Gdzieś w swoich zbiorach mam tylko w altance na działce.
Ale spróbuję jeszcze w przyszłym tygodniu podjechać do większego sklepu ogrodniczego może dostanę to ci kupię.
Jak gdzieś zoczysz cebulki sprowadzane z holandii to jest to na razie najpewniejsze źródło.
Tellerko któregoś dnia przez przypadek kupiłam dla kogoś ten czosnek w centrum ogrodniczym przy Krakowiaków. Będę tam może jutro, może w piątek - czy jeśli jeszcze będzie to kupić Ci ?. Na opakowaniu jest napisane, że jest to czosnek południowy na skalniaki - czy to znaczy, że na płaskiej rabacie nie powinno się go sadzić czy chodzi o rodzaj gleby ?
Dzięki Zoe - to jak jeszcze będzie to i dla siebie kupię i powtykam wszędzie, gdzie buszują mi krety i nornice - może to coś pomoże - zamiast chemicznej trutki, bo żadne ultradźwięki nie pomagają - krecik to ustrojstwo potrafi wykopać, podobnie jak kulki naftaliny, sierść psa - syzyfowa robota.
Tellerko któregoś dnia przez przypadek kupiłam dla kogoś ten czosnek w centrum ogrodniczym przy Krakowiaków. Będę tam może jutro, może w piątek - czy jeśli jeszcze będzie to kupić Ci ?
Będzie mi bardzo miło gdyby Ci się udało.
Ale niedużo....
Pozdrawiam